Skousen har en ny tilbudsavis klar til dig!

Støt lokalt - vi er her for dig. ❤️

Avisen er gældende fra torsdag d. 24/9  til og med fredag d. 25/9 2020. 

Ang. Covid-19: Vores lokale Skousen butikker holder åbent, men vi tager vores forholdsregler og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og vejledninger nøje.

De lokale butikker kan også hjælpe dig over telefonen og levere hvidevarer samt montere uden fysisk kontakt. Du kan læse meget mere i avisen. 

Tilbuddene gælder kun i vores lokale Skousen-butikker og ikke online. Ønsker du mere information om produkterne, kan du besøge en af vores butikker - du finder en oversigt her

* Prisen er fundet på www.pricerunner.dk den 11. september 2020 og besparelsen er trukket heraf. Prisen kan have ændret sig siden denne dato, og vi opfordrer dig derfor til at tjekke den aktuelle dagspris på www.pricerunner.dk

** Gælder alle varer på danskejede webshops, som er i Skousens sortiment og på lager til onlinekøb hos konkurrenten. Gælder aktuel netpris på handelstidspunktet. Gælder ikke demovarer, levering, montering samt lignende serviceydelser. Gælder kun privatkøb og kun ved køb i en fysisk Skousen-butik.

*** 0,00% i årlig fast debitorrente og 0,0% i ÅOP. Kreditbeløb = varens kontantpris. Samlede kreditomk. 0 kr. Bevilling af lån kræver positiv kreditvurdering. Finansieringen udbydes i samarbejde med Sparxpres. Der er 14 dages fortrydelsesret. Gælder på udvalgte varer i butikken og kan ikke kombineres med prismatch eller øvrige rabatter. **** Et års forbrug = 3 pakker.

 

    ...